Αρχική Σελίδα Προϊόντααέρα ψύχεται νερό chiller

Ο βιομηχανικός αέρας δρόσισε τη μονάδα ψυγείων νερού κυλίνδρων με τους προαιρετικούς συμπιεστές της SANYO ή Copeland RO/$L*RO-30A 87.2KW R22

υπηρεσία δίκαιων εμπορικών συναλλαγών
μου στείλετε τις πιό πρόσφατες επιφυλακές προϊόντων
(Κανένα SPAM - δεν θα πωλούσαμε ή δεν θα μοιραζόμαστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.)
  • Product Details

Ο βιομηχανικός αέρας δρόσισε τη μονάδα ψυγείων νερού κυλίνδρων με τους προαιρετικούς συμπιεστές της SANYO ή Copeland RO/$L*RO-30A 87.2KW R22

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: HOHD
Πιστοποίηση: ISO
Αριθμό μοντέλου: HOHD
Εμπορικό σήμα συμπιεστών: SANYO/Copeland
τύπος συμπιεστών: Κύλινδρος
Όνομα ψυκτικών ουσιών: R22/R407C/R410A/R134A
Τύπος ελέγχου ψυκτικών ουσιών: Θερμοστατική βαλβίδα επέκτασης
συμπυκνωτής: ?????????? τύπος
Εξατμιστήρας: Δροσίζοντας σπείρα (κράματα ορείχαλκου/τιτανίου) τύπος /Shell και σωλήνων/πιάτων
Water Tank: Φιαγμένος από 304# (18/8) ανοξείδωτο
Φίλτρο: Emerson
Βαλβίδα επέκτασης: Emerson/Danfoss
Τύπος δομών: Τύπος παραθύρων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγμάτευση
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη
Χρόνος παράδοσης: 7-15 ημερών
Όροι πληρωμής: L/C T/T, Paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 100 σύνολο/σύνολα την εβδομάδα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

Ο βιομηχανικός αέρας δρόσισε τη μονάδα ψυγείων νερού κυλίνδρων με τους προαιρετικούς συμπιεστές της SANYO ή Copeland RO/$L*RO-30A 87.2KW R22

Προδιαγραφές

Δροσισμένο αέρας ψυγείο νερού

1, υψηλή αποδοτικότητα

2, χαμηλού θορύβου

3, 50HZ/60HZ

 

 

 

Λεπτομερής περιγραφή προϊόντων

 

Δυνατότητα εφαρμογής βιομηχανίας

Τα δροσισμένα αέρας ψυγεία RIOU εφαρμόζουν σε πολλές βιομηχανίες, όπως η βιομηχανία λέιζερ, την επιμεταλλώνοντας με ηλεκτρόλυση βιομηχανία, τη χημική βιομηχανία, τη βιομηχανία PCB, τη βιομηχανία σχηματοποίησης εγχύσεων, τα τρόφιμα & τη βιομηχανία επεξεργασίας ποτών, κ.λπ.

 

Το δροσισμένο αέρας ψυγείο θα επηρεαστεί από την περιβάλλουσα θερμοκρασία. Το δροσισμένο αέρας ψυγείο RIOU μπορεί να αντέξει μέχρι την περιβάλλουσα θερμοκρασία Κελσίου 55 βαθμού. Δροσισμένο το αέρας ψυγείο δεν χρειάζεται τον πύργο υδρόψυξης που είναι εύκολο να εγκατασταθεί. Όλα τα δροσισμένα αέρας ψυγεία είναι τύπος παραθύρων.

 

Συστατικά

Το ψυγείο RIOU αποτελείται από το συμπιεστή, το throttling εργαλείο, την επιτροπή ελέγχου, το συμπυκνωτή, τον εξατμιστήρα και την υδραντλία (προαιρετικούς). Μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο και το εμπορικό σήμα αυτών των συστατικών οι ίδιοι. Ή μπορούμε να σας βοηθήσουμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

 

1. Συμπιεστής

RIOU χρησιμοποιεί το διάσημο συμπιεστή, όπως Bizer, Copeland, Danfoss, τη SANYO, την Ταϊβάν Hanbell και την Ταϊβάν Fu Sheng, για να εξασφαλίσει την ποιότητα. RIOU θεωρεί ότι οι διαφοροποιημένες επιλογές μπορούν να συναντήσουν των περισσότερων από τους πελάτες.

 

Συνήθως, RIOU θα χρησιμοποιήσει το συμπιεστή κυλίνδρων για την μικρός-μέση ικανότητα ψύξης, το συμπιεστή βιδών για τη μεγάλη ικανότητα ψύξης και το συμπιεστή εμβόλων για την κατάσταση εργασίας χαμηλής θερμοκρασίας.

 

Η δύναμη παραγωγής του συμπιεστή βιδών μπορεί να ελεγχθεί αυτόματα από το σύστημα ελέγχου. Επιπλέον, υπάρχουν τέσσερις φάσεις για την επιλογή: 0%-25%-50%-75%-100%. Και η μηχανή του συμπιεστή βιδών είναι του δέλτα έναρξη αστεριών.

 

2. Throttling εργαλείο

Σύμφωνα με την ικανότητα ψύξης, το ψυγείο υιοθετεί τον τριχοειδή σωλήνα ή τη θερμοστατική βαλβίδα επέκτασης. Ο τριχοειδής σωλήνας θα γίνει από μας. Και η βαλβίδα επέκτασης θα είναι ο Emerson ή εμπορικό σήμα Danfoss.

 

3. Επιτροπή ελέγχου

Κανονικά, το ψυγείο κυλίνδρων είναι εξοπλισμένη βασική επιτροπή ελέγχου με την επίδειξη των οδηγήσεων και το ψυγείο βιδών ελέγχεται από την οθόνη αφής (ανθρώπου-μηχανής διεπαφή). Μπορείτε να επιλέξετε το εμπορικό σήμα Punp (συνηθισμένου), Siemens ή της Mitsubishi. Σύμφωνα με τις ανάγκες σας, το ψυγείο μπορεί να είναι μεγάλης ακτίνας ελεγχόμενο.

 

4. Συμπυκνωτής

Δροσισμένο ψυγείο κυλίνδρων RIOU το αέρας υιοθετεί το?????????? συμπυκνωτή τύπων το ψυγείο βιδών υιοθετεί ζαρωμένο συμπυκνωτή τύπων πτερυγίων αργιλίου ορείχαλκου το μανίκι. Η ψυκτική ουσία θα δροσιστεί κάτω από εδώ από τον ανεμιστήρα. Συνήθως, ο ανεμιστήρας είναι στην κορυφή του ψυγείου. Αλλά μπορεί επίσης να είναι στην πλευρά του ψυγείου σύμφωνα με τις ειδικές ανάγκες σας.

 

Παρακαλώ παρατηρήστε ότι ο?????????? συμπυκνωτής μπορεί να διαβρωθεί από το διαβρωτικό αέριο. Επομένως, πρέπει να επιλέξετε δροσισμένο το νερό ψυγείο ή πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να αποφύγετε τη διαβρωτική επαφή αερίου με το συμπυκνωτή. Εάν το τοπικό περιβάλλον έχει αέρα και σκονισμένος, το ψυγείο πρέπει να είναι εξοπλισμένη γάζα σκόνης για να προστατεύσει το συμπυκνωτή.

 

Μερικοί πελάτες δεν θέλουν την ποσότητα του ψυγείου θερμότητας εκπέμπονται στο εργαστήριο. Λαμβάνοντας υπόψη αυτήν την κατάσταση, μπορούμε να χωρίσουμε το συμπυκνωτή από το ψυγείο. Έτσι ώστε το δροσίζοντας μέρος λειτουργεί μέσα στο εργαστήριο ενώ το μέρος διασκεδασμού θερμότητας λειτουργεί έξω.

 

5. Εξατμιστήρας

Μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο σωλήνων σπειρών ή το κοχύλι και τον τύπο σωλήνων. Η Shell και ο εξατμιστήρας τύπων σωλήνων είναι αποδοτικότεροι από τον τύπο σωλήνων σπειρών. Εάν επιλέγετε τον εξατμιστήρα τύπων σωλήνων σπειρών, το ψυγείο πρέπει να εξοπλιστεί μια δεξαμενή νερού. Το ψυγείο θα χρειαστεί μια δεξαμενή συμπληρωμάτων νερού σύμφωνα με μερικές καταστάσεις επίσης.

 

Λαμβάνοντας υπόψη το διαβρωτικό υγρό, ο εξατμιστήρας μπορεί να είναι τύπος σωλήνων σπειρών τιτανίου ή ανοξείδωτος τύπος πιάτων.

 

6. Υδραντλία

Ο τύπος υδραντλιών θα αποφασιστεί από τις ανάγκες σας. Παραδείγματος χάριν, εάν το ψυγείο πρέπει να δροσίσει το διαβρωτικό υγρό, θα χρειαστεί μια χημική αντλία.

 

7. Δεξαμενή νερού

RIOU μπορεί να παρέχει τη διαφορετική ικανότητα των δεξαμενών νερού για τους πελάτες για να κρατήσει την υγρή θερμοκρασία στη δεξαμενή νερού.

 

8. Άλλοι

Ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα Danfoss, φίλτρο του Emerson, επαφέας LG και θερμικός ηλεκτρονόμος LG.

 

Επίδειξη προϊόντων:

 

 

Τα συστατικά μπορούν να αλλάξουν σύμφωνα με την απαίτησή σας.

 

Προδιαγραφή:

 
Παράμετρος Πρότυπο RO/$L*RO-30A
Ψύξη
Ικανότητα
KW
50HZ/60HZ
87.20
102.02
Kcal/h
50HZ/60HZ
74992
87740
Βολτ παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Προσαρμοσμένος
Ψυκτική ουσία Nmae R22/προσαρμοσμένος
Γεμίστε (κλ) 12.5*2
Controltype Θερμοστατική βαλβίδα επέκτασης
Συμπιεστής Τύπος Κύλινδρος
Μηχανή (KW) 7.5*3
Ροή αέρα m^3/h 30000
Νερό παγώματος Ροή
m^3/h
15.00
17.55
Δεξαμενή (m^3) 0.405
Τα In/out G2-1/2»
Αντλία Μηχανή (KW) 3.75
Αυξήστε (kpa) 240
Διάσταση Μήκος (χιλ.) 1650
Πλάτος (χιλ.) 1320
Ύψος (χιλ.) 1600
Βάρος κλ 880

 

Εξουσιοδότηση

Δεν μπορούμε να παρέχουμε την από σπίτι σε σπίτι υπηρεσία. Εάν ο εξοπλισμός πηγαίνει στραβά σε 1 έτος, μπορούμε να παρέχουμε το χαλασμένο συστατικό για την αντικατάσταση. (Εξαιρέσει της σαφούς αμοιβής)

 

Γιατί χρειάζεστε ένα ψυγείο;

 

Βιομηχανία εγχύσεων

Το ψυγείο RIOU μπορεί ακριβώς να ελέγξει τη θερμοκρασία της φόρμας που μπορεί να βελτιώσει το ποσοστό ποιότητας και παραγωγής.

 

Βιομηχανία ηλεκτρονικών συστατικών

Το ψυγείο RIOU μπορεί να σταθεροποιήσει τη μοριακή δομή του ηλεκτρονικού συστατικού μέσα. Αυτό μπορεί να βελτιώσει το χρόνο FTQ και προϊόντων.

 

Βιομηχανία μηχανημάτων

Το ψυγείο RIOU μπορεί να δροσίσει κάτω το πετρέλαιο για τη μηχανή και να σταθεροποιήσει τη θερμοκρασία και την πίεση πετρελαίου. Θα επεκτείνει τη χρήσιμη ζωή του πετρελαίου. Και μπορεί επίσης να βελτιώσει τη μηχανική αποδοτικότητα λίπανσης.

 

Επιμεταλλώνοντας με ηλεκτρόλυση βιομηχανία

Η θερμοκρασία επιμεταλλώνει με ηλεκτρόλυση μπορεί να ελεγχθεί από το ψυγείο μας. Μπορεί να βελτιώσει την πυκνότητα και να λειάνει επιμεταλλώνει με ηλεκτρόλυση και την αποδοτικότητα παραγωγής.

 

Βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων & ποτών

Η θερμοκρασία των επεξεργασμένων τροφίμων και του ποτού θα είναι πάρα πολύ υψηλή για να συσκευαστεί. Το ψυγείο RIOU μπορεί να το δροσίσει κάτω μέσω του ανταλλάκτη θερμότητας ανοξείδωτου βαθμού τροφίμων.

 

Οι λόγοι εσείς μας επιλέγουν

Η Co. εξοπλισμού ψύξης RIOU, ΕΠΕ (RIOU για απότομα) καθιερώθηκε το 2004. Η ιστορία του εργοστασίου μας είναι πιό μακροχρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, RIOU ενθάρρυνε πολλούς τεχνικούς και βελτίωσε την τεχνολογία. Εκτός αυτού, RIOU συνεργάστηκε με πολλές διάσημες επιχειρήσεις, όπως Huawei, Foxconn και το Carl Zeiss κ.λπ.

 

RIOU έχει ένα ευρύ φάσμα των προϊόντων συμπεριλαμβανομένου του ψυγείου νερού, του συστήματος αερόψυξης, του ελεγκτή θερμοκρασίας φορμών, του πύργου υδρόψυξης, του στεγνωτήρα χοανών, της σταθερής θερμοκρασίας και της μηχανής υγρασίας.

 

Το εργοστάσιο RIOU βρίσκεται σε Shenzhen. Το Shenzhen είναι όμορφη και σύγχρονη πόλη κοντά στο Χονγκ Κονγκ. Είναι τόσο κατάλληλο για μας να παραδώσουμε τα προϊόντα στο λιμένα. Γίαυτό μπορούμε να εξασφαλίσουμε τη χρονική ανοχή.

RIOU παίρνει πάντα την ποιότητα και τις απαιτήσεις των πελατών κατά πρώτο λόγο.

 

 

Αυτό είναι ένα στη σειρά. Θα επιλέξουμε τον κατάλληλο τύπο για να καλύψουμε την απαίτησή σας. Καλωσορίστε για να μας έρθετε σε επαφή με και να ενημερώσετε η απαίτησή σας.

 

Έχετε μια συμπαθητική ημέρα!

Στοιχεία επικοινωνίας
China Pultruded FRP Online Market

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: cschen

Τηλ.:: +8617755550101

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)