Αρχική Σελίδα Προϊόντααέρα ψύχεται νερό chiller

Βιομηχανία 415v - 50hz δροσισμένο αέρας ψυγείο νερού με το σύστημα ελέγχου Siemens

υπηρεσία δίκαιων εμπορικών συναλλαγών
μου στείλετε τις πιό πρόσφατες επιφυλακές προϊόντων
(Κανένα SPAM - δεν θα πωλούσαμε ή δεν θα μοιραζόμαστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.)
  • Product Details

Βιομηχανία 415v - 50hz δροσισμένο αέρας ψυγείο νερού με το σύστημα ελέγχου Siemens

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: HOHD
Πιστοποίηση: ISO
Αριθμό μοντέλου: HOHD

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγμάτευση
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη
Χρόνος παράδοσης: 7-15 ημερών
Όροι πληρωμής: L/C T/T, Paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 100 σύνολο/σύνολα την εβδομάδα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

Δροσισμένο ψυγείο νερού βιομηχανίας 415v-50hz αέρας με το σύστημα ελέγχου Siemens

 

Ειδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

1. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς water-cooling wower για την ευκολότερη εγκατάσταση και το υψηλότερο mobilit. είναι ευνοϊκό εκεί είναι έλλειψη παροχής νερού ή όταν water-cooling ο πύργος δεν ισχύει.

2. Η χαμηλού θορύβου μηχανή ανεμιστήρων παρέχει τα άριστα αποτελέσματα ψύξης και συμπύκνωσης. η μονάδα ρυθμιστικών βαλβίδων είναι σταθερή και τελειωμένη με την αρίστης ποιότητας αντιοξειδωτική επεξεργασία.

3. Είναι εξοπλισμένο με έναν ισχυρό συμπιεστή που μπορεί operats ομαλά και ήσυχα στην υψηλή αξία EER.

Παράμετρος:

 

Στοιχείο RO/$L*RO-04A   Μονάδα
Ικανότητα ψύξης 10.90 KW
Βολτ παροχής ηλεκτρικού ρεύματος 3N-380V/415V-50HZ/60HZ
Ψυκτική ουσία Όνομα R22
Γεμίστε 3.5 κλ
Controltype τριχοειδής σωλήνας
Συμπιεστής Τύπος με ερμητικό gyral ή το έμβολο
Μηχανή 3 KW
Ροή αέρα 4000 μ ³ /h
Νερό παγώματος Ροή 1.87 μ ³ /h
Δεξαμενή 0.065 μ ³
Pipesize G3/4» χιλ.
Αντλία Μηχανή 0.37 KW
Αυξήστε 200 kpa
Διάσταση 940*560*1310 μ ³
Βάρος 160 κλ

Συστατικά

1. Συμπιεστής

RIOU χρησιμοποιεί το διάσημο συμπιεστή, όπως Bizer, Copeland, Danfoss, τη SANYO, την Ταϊβάν Hanbell και την Ταϊβάν Fu Sheng, για να εξασφαλίσει την ποιότητα. RIOU θεωρεί ότι οι διαφοροποιημένες επιλογές μπορούν να συναντήσουν των περισσότερων από τους πελάτες. Συνήθως, RIOU θα χρησιμοποιήσει το συμπιεστή κυλίνδρων για την μικρός-μέση ικανότητα ψύξης, το συμπιεστή βιδών για τη μεγάλη ικανότητα ψύξης και το συμπιεστή εμβόλων για την κατάσταση εργασίας χαμηλής θερμοκρασίας. Η δύναμη παραγωγής του συμπιεστή βιδών μπορεί να ελεγχθεί αυτόματα από το σύστημα ελέγχου. Επιπλέον, υπάρχουν τέσσερις φάσεις για την επιλογή: 0%-25%-50%-75%-100%. Και η μηχανή του συμπιεστή βιδών είναι του δέλτα έναρξη αστεριών.

2. Throttling εργαλείο

Σύμφωνα με την ικανότητα ψύξης, το ψυγείο υιοθετεί τον τριχοειδή σωλήνα ή τη θερμοστατική βαλβίδα επέκτασης. Ο τριχοειδής σωλήνας θα γίνει από μας. Και η βαλβίδα επέκτασης θα είναι ο Emerson ή εμπορικό σήμα Danfoss. 

3. Επιτροπή ελέγχου

Κανονικά, το ψυγείο κυλίνδρων είναι εξοπλισμένη βασική επιτροπή ελέγχου με την επίδειξη των οδηγήσεων και το ψυγείο βιδών ελέγχεται από την οθόνη αφής (ανθρώπου-μηχανής διεπαφή). Μπορείτε να επιλέξετε το εμπορικό σήμα Punp (συνηθισμένου), Siemens ή της Mitsubishi. Σύμφωνα με τις ανάγκες σας, το ψυγείο μπορεί να είναι μεγάλης ακτίνας ελεγχόμενο. 

4. Συμπυκνωτής

Δροσισμένο ψυγείο κυλίνδρων RIOU το αέρας υιοθετεί το?????????? συμπυκνωτή τύπων το ψυγείο βιδών υιοθετεί ζαρωμένο συμπυκνωτή τύπων πτερυγίων αργιλίου ορείχαλκου το μανίκι. Η ψυκτική ουσία θα δροσιστεί κάτω από εδώ από τον ανεμιστήρα. Συνήθως, ο ανεμιστήρας είναι στην κορυφή του ψυγείου. Αλλά μπορεί επίσης να είναι στην πλευρά του ψυγείου σύμφωνα με τις ειδικές ανάγκες σας. Παρακαλώ παρατηρήστε ότι ο?????????? συμπυκνωτής μπορεί να διαβρωθεί από το διαβρωτικό αέριο. Επομένως, πρέπει να επιλέξετε δροσισμένο το νερό ψυγείο ή πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να αποφύγετε τη διαβρωτική επαφή αερίου με το συμπυκνωτή. Εάν το τοπικό περιβάλλον έχει αέρα και σκονισμένος, το ψυγείο πρέπει να είναι εξοπλισμένη γάζα σκόνης για να προστατεύσει το συμπυκνωτή. Μερικοί πελάτες δεν θέλουν την ποσότητα του ψυγείου θερμότητας εκπέμπονται στο εργαστήριο. Λαμβάνοντας υπόψη αυτήν την κατάσταση, μπορούμε να χωρίσουμε το συμπυκνωτή από το ψυγείο. Έτσι ώστε το δροσίζοντας μέρος λειτουργεί μέσα στο εργαστήριο ενώ το μέρος διασκεδασμού θερμότητας λειτουργεί έξω. 

5. Εξατμιστήρας

Μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο σωλήνων σπειρών ή το κοχύλι και τον τύπο σωλήνων. Η Shell και ο εξατμιστήρας τύπων σωλήνων είναι αποδοτικότεροι από τον τύπο σωλήνων σπειρών. Εάν επιλέγετε τον εξατμιστήρα τύπων σωλήνων σπειρών, το ψυγείο πρέπει να εξοπλιστεί μια δεξαμενή νερού. Το ψυγείο θα χρειαστεί μια δεξαμενή συμπληρωμάτων νερού σύμφωνα με μερικές καταστάσεις επίσης. Λαμβάνοντας υπόψη το διαβρωτικό υγρό, ο εξατμιστήρας μπορεί να είναι τύπος σωλήνων σπειρών τιτανίου ή ανοξείδωτος τύπος πιάτων. 

6. Υδραντλία

Ο τύπος υδραντλιών θα αποφασιστεί από τις ανάγκες σας. Παραδείγματος χάριν, εάν το ψυγείο πρέπει να δροσίσει το διαβρωτικό υγρό, θα χρειαστεί μια χημική αντλία.

7. Δεξαμενή νερού

RIOU μπορεί να παρέχει τη διαφορετική ικανότητα των δεξαμενών νερού για τους πελάτες για να κρατήσει την υγρή θερμοκρασία στη δεξαμενή νερού.

8. Άλλοι

Ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα Danfoss, φίλτρο του Emerson, επαφέας LG και θερμικός ηλεκτρονόμος LG.

I.Application:

Το βιομηχανικό ψυγείο εμπορικών σημάτων RIOU είναι η τέλεια λύση για οποιαδήποτε εφαρμογή, και ιδιαίτερα για τον πλαστικό τομέα, όπως: σχηματοποίηση εγχύσεων, εξώθηση (φύλλο & σχεδιάγραμμα), σχηματοποίηση χτυπήματος, PET, πλαστική ταινία, και άλλος βιομηχανικός τομέας: ηλεκτρολυτική επιμετάλλωση (επεξεργασία επιφάνειας), ιατρική, χημικό, υδραυλικό σύστημα, leaser, κατασκευή υποδημάτων, ηλεκτρονικός, τυπωμένη ύλη, κ.λπ.

Βιομηχανία εγχύσεων

Το ψυγείο RIOU μπορεί ακριβώς να ελέγξει τη θερμοκρασία της φόρμας που μπορεί να βελτιώσει το ποσοστό ποιότητας και παραγωγής

Βιομηχανία ηλεκτρονικών συστατικών

Το ψυγείο RIOU μπορεί να σταθεροποιήσει τη μοριακή δομή του ηλεκτρονικού συστατικού μέσα. Αυτό μπορεί να βελτιώσει το χρόνο FTQ και προϊόντων. 

Βιομηχανία μηχανημάτων

Το ψυγείο RIOU μπορεί να δροσίσει κάτω το πετρέλαιο για τη μηχανή και να σταθεροποιήσει τη θερμοκρασία και την πίεση πετρελαίου. Θα επεκτείνει τη χρήσιμη ζωή του πετρελαίου. Και μπορεί επίσης να βελτιώσει τη μηχανική αποδοτικότητα λίπανσης.

Επιμεταλλώνοντας με ηλεκτρόλυση βιομηχανία

Η θερμοκρασία επιμεταλλώνει με ηλεκτρόλυση μπορεί να ελεγχθεί από το ψυγείο μας. Μπορεί να βελτιώσει την πυκνότητα και να λειάνει επιμεταλλώνει με ηλεκτρόλυση και την αποδοτικότητα παραγωγής. 

Βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων & ποτών

Η θερμοκρασία των επεξεργασμένων τροφίμων και του ποτού θα είναι πάρα πολύ υψηλή για να συσκευαστεί. Το ψυγείο RIOU μπορεί να το δροσίσει κάτω μέσω του ανταλλάκτη θερμότητας ανοξείδωτου βαθμού τροφίμων.

 II.Quality σε κάθε ένα μέρη

Το δροσισμένο αέρας ψυγείο πιστοποιητικών CE εμπορικών σημάτων RIOU υιοθετεί τους διεθνείς συμπιεστές εμπορικών σημάτων που κατασκευάζονται στις ΗΠΑ, Γερμανία, Ιταλία και η Ιαπωνία, κάθε ψυγείο που εξοπλίζεται με τις πολυάριθμες συσκευές ασφάλειας για τα μέρη κλειδί, την ποιότητα, την αξιοπιστία και την εξοικονόμηση ενέργειας είναι οι τρεις φιλοσοφίες πυρήνων που ενσωματώνονται σε όλα τα προϊόντα CNCEN

 III.Special οι απαιτήσεις στον αέρα δρόσισαν το ψυγείο από τον πελάτη:

 Προαιρετικές συσκευασίες:

1. Διαφορετικές ψυκτικές ουσίες: R22, R407, R134a μπορεί να παρασχεθεί κατόπιν αιτήσεως

2. Ειδικές τάσεις:  220V~240V 380V-415V 50 Hz ή 60 Hz (ενιαίο και τριφασικό) είναι διαθέσιμα

IV.Packing:

Πρότυπα συσκευασίας εξαγωγής: ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ PLYWOODEN

V.Warranty

12 μήνα μετά από σταλμένος

υποδοχή στην επαφή με με.  

Attn: M.s Joey.               Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το joey@rozl.com

Παρατηρήσεις: σας παρέχουμε ο conponent για να αλλάξουμε εάν υπάρχει κάτι λανθασμένο με το προϊόν μας μέσα σε ένα έτος αν και παρέχουμε όχι την υπερπόντια υπηρεσία. (το φορτίο δεν συμπεριλαμβάνεται) .the το προϊόν μπορεί να γίνει εξαρτάται από την ανάγκη σας.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
China Pultruded FRP Online Market

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: cschen

Τηλ.:: +8617755550101

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)