Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚαυτή και κρύα μονάδα

αξιόπιστη ψύξης tower καταιωνιστήρων υγρό με διάρκεια ζωής χωρίς συγκόλληση σιδήρου και χάλυβα σωλήνα 20 χρόνια

υπηρεσία δίκαιων εμπορικών συναλλαγών
μου στείλετε τις πιό πρόσφατες επιφυλακές προϊόντων
(Κανένα SPAM - δεν θα πωλούσαμε ή δεν θα μοιραζόμαστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.)
  • Product Details

αξιόπιστη ψύξης tower καταιωνιστήρων υγρό με διάρκεια ζωής χωρίς συγκόλληση σιδήρου και χάλυβα σωλήνα 20 χρόνια

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: jpme
Πιστοποίηση: ISO
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

αξιόπιστο ρευστό ψεκαστήρων δροσίζοντας πύργων με την άνευ ραφής ζωή σωλήνων χάλυβα 20 έτη

 

Δροσίζοντας δεξαμενή ψεκασμού από τη μετώπη, τους σωλήνες δαχτυλιδιών, τα υποστηρίγματα, το κενό πιάτο, τα ακροφύσια κουρτινών νερού ή ψεκασμού και άλλα συστατικά. Και η αξιόπιστη πηγή νερού σύνδεσε με την πυρκαγιά, σε μια προστατευόμενη ζώνη στην επιφάνεια ή για να επιτύχει τη συγκεκριμένες έγχυση και τη διανομή νερού, στο Α, το Β, το Γ, και την εύφλεκτη υγρή συσκευή αποθήκευσης για την προστασία αερίου.

Δροσίζοντας μετώπη δεξαμενών ψεκασμού, δαχτυλίδι που χρησιμοποιεί το ρευστό GB/T8163 με το χωρίς συγκόλληση σωλήνα χάλυβα, με την ενωμένη στενά σύνδεση φλαντζών. Τα μέρη σωλήνων μετωπών παροχής νερού, κεντρική επεξεργασία είναι ολοκληρωμένη, καυτή εμβύθιση που γαλβανίζεται μέσα και έξω από στην επιφάνεια, όμορφη, αξιόπιστη προστασία επιστρώματος ομοιόμορφα στο στρώμα μετάλλων που διαμορφώνεται στην επιφάνεια για να αποτρέψει τη διάβρωση και να επεκτείνει τη ζωή εξοπλισμού, ζωή μέχρι 20 ετών.

Τοποθετήστε σε δεξαμενή την ψύξη ψεκασμού ή το ακροφύσιο ψεκασμού νερού που χρησιμοποιείται στην παραγωγή και την αποδοχή της γραμμής GB5135.3 ακροφυσίων κουρτινών ή των απαιτήσεων GB5135.13. Χρησιμοποιημένα τα ακροφύσιο υλικά μας είναι: το ανοξείδωτο, ο χαλκός, το αργίλιο, κ.λπ., σύμφωνα με την επιλογή χρηστών των διαφορετικών περιβαλλόντων και των περιστάσεων, μπορούν επίσης να επιλεχτούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις χρηστών.

Στοιχεία επικοινωνίας
China Pultruded FRP Online Market

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: cschen

Τηλ.:: +8617755550101

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)