Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚαυτή και κρύα μονάδα

ψύξη tower καταιωνιστήρων δεξαμενή νερού παραπέτασμα ή ακροφύσια ψεκασμού και άλλα στοιχεία

υπηρεσία δίκαιων εμπορικών συναλλαγών
μου στείλετε τις πιό πρόσφατες επιφυλακές προϊόντων
(Κανένα SPAM - δεν θα πωλούσαμε ή δεν θα μοιραζόμαστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.)
  • Product Details

ψύξη tower καταιωνιστήρων δεξαμενή νερού παραπέτασμα ή ακροφύσια ψεκασμού και άλλα στοιχεία

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: jpme
Πιστοποίηση: ISO
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

δεξαμενή ψεκαστήρων δροσίζοντας πύργων από τα ακροφύσια κουρτινών ή ψεκασμού νερού και άλλα συστατικά

 

Δροσίζοντας δεξαμενή ψεκασμού από τη μετώπη, τους σωλήνες δαχτυλιδιών, τα υποστηρίγματα, το κενό πιάτο, τα ακροφύσια κουρτινών νερού ή ψεκασμού και άλλα συστατικά. Και η αξιόπιστη πηγή νερού σύνδεσε με την πυρκαγιά, σε μια προστατευόμενη ζώνη στην επιφάνεια ή για να επιτύχει τη συγκεκριμένες έγχυση και τη διανομή νερού, στο Α, το Β, το Γ, και την εύφλεκτη υγρή συσκευή αποθήκευσης για την προστασία αερίου.

Δροσίζοντας μετώπη δεξαμενών ψεκασμού, δαχτυλίδι που χρησιμοποιεί το ρευστό GB/T8163 με το χωρίς συγκόλληση σωλήνα χάλυβα, με την ενωμένη στενά σύνδεση φλαντζών. Τα μέρη σωλήνων μετωπών παροχής νερού, κεντρική επεξεργασία είναι ολοκληρωμένη, καυτή εμβύθιση που γαλβανίζεται μέσα και έξω από στην επιφάνεια, όμορφη, αξιόπιστη προστασία επιστρώματος ομοιόμορφα στο στρώμα μετάλλων που διαμορφώνεται στην επιφάνεια για να αποτρέψει τη διάβρωση και να επεκτείνει τη ζωή εξοπλισμού, ζωή μέχρι 20 ετών.

Τοποθετήστε σε δεξαμενή την ψύξη ψεκασμού ή το ακροφύσιο ψεκασμού νερού που χρησιμοποιείται στην παραγωγή και την αποδοχή της γραμμής GB5135.3 ακροφυσίων κουρτινών ή των απαιτήσεων GB5135.13. Χρησιμοποιημένα τα ακροφύσιο υλικά μας είναι: το ανοξείδωτο, ο χαλκός, το αργίλιο, κ.λπ., σύμφωνα με την επιλογή χρηστών των διαφορετικών περιβαλλόντων και των περιστάσεων, μπορούν επίσης να επιλεχτούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις χρηστών.
 

Στοιχεία επικοινωνίας
China Pultruded FRP Online Market

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: cschen

Τηλ.:: +8617755550101

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)