products

Εμπορική ημι ερμητική δροσισμένη αέρας βίδα πιό ψυχρό 322.7kw 380V

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: EuroKlimat
Πιστοποίηση: AHRI ,CE,ISO9001,ISO14001,OHSAS18001
Αριθμό μοντέλου: EKAS095
Ποσότητα παραγγελίας min: 2τεμ
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: κόντρα πλακέ
Χρόνος παράδοσης: 40 οι εργάσιμες ημέρες μετά από έλαβαν την πληρωμή σας
Δυνατότητα προσφοράς: 60pcs το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Ικανότητα ψύξης (KW): 322.7 Ικανότητα θέρμανσης (KW): 309.1
Εισαγωγή δύναμης ψύξης (KW): 83.7 εισαγωγή δύναμης θέρμανσης (KW): 82.6
Τροφοδοσία: 380V/3~/50Hz τύπος συμπιεστών: Ημι-Hermelic διπλός-βίδα Iype
Υψηλό φως:

βιομηχανικές μονάδες ψυγείων νερού

,

Εμπορική αντλία θερμότητας πηγής αέρα


Περιγραφή προϊόντων

 

Εξαιρετικά υψηλής απόδοσης βιδωτή αερόψυκτη κατεψυγμένη μονάδα ψυκτική ουσία νερού (αντλία θερμότητας) R134a 

 

 

Επισκόπηση

 

Κατά τη διάρκεια του μισού αιώνα της καινοτομίας και της ανάπτυξης, η αερόψυκτη τεχνολογία θερμότητα-αντλιών κλιματισμού EK έχει γίνει η κύρια τεχνολογία στη σφαιρική βιομηχανία. Η βιδωτή αερόψυκτη κατεψυγμένη μονάδα νερού EKAS (αντλία θερμότητας) προέρχεται από το αέρας-δροσίζοντας βασίλειο, Ιταλία, και κληρονομεί τα μεγάλης κλίμακας αερόψυκτα επιτεύγματα σχεδίου μονάδων Europeleading, και υιοθετεί τη νέας γενιάς τεχνολογία βιδών R134a ειδική. Η μονάδα βελτιστοποιεί τη διαμόρφωση συστημάτων και παραδίδει τη σταθερή και αξιόπιστη απόδοση, που παρέχει την υψηλότερη ενεργειακή αποδοτικότητα (EER3.48) στη βιομηχανία.

 

Εμπορική ημι ερμητική δροσισμένη αέρας βίδα πιό ψυχρό 322.7kw 380V 0

 

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα 

 

1. Διπλός συμπιεστής βιδών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που παραδίδει την υψηλή αποδοτικότητα σε χαμηλού θορύβου

 

Οι πιό πρόσφατοι συμπιεστές διπλός-βιδών παραγωγής HFC-134a αφιερωμένοι που αναπτύσσονται από EK Ιταλία υιοθετούνται, και το ολοκαίνουργιο σχέδιο εγχύσεων χάσματος και πετρελαίου χρησιμοποιείται για να βελτιώσει πλήρως την τρέχοντας αποδοτικότητα πλήρης-φορτίων και φορτίο-πτώσης. Οι βοήθειες σχεδίου ολισθαινόντων ρυθμιστών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας βελτιώνουν την τρέχοντας αποδοτικότητα στο μερικό φορτίο κατά μέχρι 15%. Η μονάδα έχει περάσει τις διάφορες δοκιμές πιστοποίησης όπως το σημάδι CE πιστοποίησης κανονισμού ασφάλειας της ΕΕ, PED πιστοποίησης εμπορευματοκιβωτίων πίεσης της ΕΕ, η εθνική πιστοποίηση UL αμερικανικών εργαστηρίων, και η πιστοποίηση CRAA, και παρέχει το εγγυημένο μακροπρόθεσμο υψηλής απόδοσης ασφαλές και αξιόπιστο τρέξιμο.

 

2.High-αποδοτικότητα ανταλλάκτης θερμότητας με τη σημαντική απόδοση

 

■ Ο ανταλλάκτης θερμότητας για τη βιδωτή αερόψυκτη κατεψυγμένη μονάδα νερού EKAS (αντλία θερμότητας) υιοθετεί το σχέδιο διανομής ψυκτικών ουσιών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και περνά την ακριβή πιστοποίηση της ΕΕ και των ΗΠΑ ASME.
Ο εσωτερικός σωλήνας ανταλλαγής θερμότητας χρησιμοποιεί τον υψηλής απόδοσης εσωτερικό περασμένο κλωστή σωλήνα χαλκού ανταλλαγής θερμότητας για να ενισχύσει τη θερμική διεξαγωγή στην πλευρά νερού και την πλευρά ψυκτικών ουσιών, μεγιστοποιώντας τη θερμική αποδοτικότητα διεξαγωγής, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας της μονάδας, και μειώνοντας τις τρέχοντας δαπάνες πελατών.
■ Ο τυποποιημένος τρόπος σωληνώσεων που παρέχεται από τον ανταλλάκτη θερμότητας είναι σύνδεση συζεύξεων γουρνών (με τον κοντό σωλήνα), διευκολύνοντας την εγκατάσταση τομέων. Κάθε εξατμιστήρας και συμπυκνωτής είναι εξοπλισμένοι με τις ανεξάρτητες συσκευές αποξηράνσεων εξάτμισης και νερού αέρα.
■ Ο ανταλλάκτης θερμότητας διευκολύνει το επιστροφής σχέδιο πετρελαίου συμπιεστών για την απλή επιστροφή πετρελαίου χωρίς μια αντλία πετρελαίου, που αποβάλλει τους κινδύνους παγωμένου σωλήνα ανταλλαγής θερμότητας. Ο ανταλλάκτης θερμότητας απαιτεί ένα γεμίζοντας ποσό ψυκτικών ουσιών που είναι μόνο 1/3 έναντι ενός συνηθισμένου ανταλλάκτη θερμότητας, και δεν διαρρέει, κάνοντας το
ευνοϊκός για το περιβάλλον και αξιόπιστος.

 

3.New εξοικονομητής

 

Η μονάδα υιοθετεί ένα ολοκαίνουργιο σχέδιο κυκλοφορίας εξοικονομητών.
Η ηλεκτρονική βαλβίδα επέκτασης εφαρμόζει τον έλεγχο ακρίβειας, που αυξάνει το βαθμό υπερβολικής ψύξης της μονάδας, και πολύ βελτίωση της ικανότητας ψύξης και ψύξη της αποδοτικότητας της μονάδας.

 

4.Stable και ακριβής έλεγχος μέσω των ηλεκτρονικών βαλβίδων επέκτασης

 

Οι πλήρεις μονάδες σειράς υιοθετούν την ηλεκτρονική τεχνολογία ελέγχου βαλβίδων επέκτασης με την ανεξάρτητη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Το σχέδιο της διπλής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος εφαρμόζει το βέλτιστο έλεγχο για την υπερθέρμανση και εξασφαλίζει υψηλής απόδοσης τρέξιμο της μονάδας. Ο ακριβής έλεγχος ροής PID μέσω των ηλεκτρονικών βαλβίδων επέκτασης
επιτρέπει το σταθερό έλεγχο ψυκτικών ουσιών, προστατεύει τους συμπιεστές, και τον αέρα οργάνων ελέγχου που εξαντλείται από τους συμπιεστές, αποφεύγοντας τα ελαττώματα των συμπιεστών.

 

5.Patent ανεμιστήρας βιδών αεροτομών που παρέχει τη μεγάλη ροή αέρα και χαμηλού θορύβου

 

■ Ο θαυμαστής μονάδων υιοθετεί το χαμηλού θορύβου σχέδιο ανεμιστήρων αεροτομώνΕμπορική ημι ερμητική δροσισμένη αέρας βίδα πιό ψυχρό 322.7kw 380V 1
ελέγξτε την παρέμβαση αέρα, παράγετε μια μεγάλη ροή αέρα, και μειώστε αποτελεσματικά το θόρυβο ανεμιστήρων.
■ Ο βελτιστοποιημένος καμμμένος στρόβιλος σχεδίου στροφείων προηγούμενος suppressesair στην άκρη των στροφείων ανεμιστήρων, βελτιώνει την αποδοτικότητα περιστροφής, και μειώνει το θόρυβο.
■ Το μη απασχόλησης τρέξιμο της μηχανής αποβάλλεται, και η προστασία υπερθέρμανσης εφαρμόζεται, παρατείνοντας τον κύκλο της ζωής.
■ Οδηγείται άμεσα από τη μηχανή, η οποία αποβάλλει την απώλεια μετάδοσης και μειώνει τη δόνηση.
■ Μια μηχανή ανεμιστήρων υψηλός-στατικός-πίεσης είναι προαιρετικές, συνανμένος απαιτήσεις των διάφορων σεναρίων για τη στατική πίεση.

 

6. Ευνοϊκός για το περιβάλλον

 

■ Η ευνοϊκή για το περιβάλλον ψυκτική ουσία R134a παραδίδει τη σημαντική απόδοση, σώζει την ηλεκτρική ενέργεια, δεν περιέχει κανένα χλώριο, δεν κάνει καμία ζημιά στο ατμοσφαιρικό στρώμα όζοντος, και επομένως έχει έναν απεριόριστο όρο της χρήσης.
■ Η εκπομπή του CO2 μειώνεται αποτελεσματικά, ανακουφίζοντας την όλο και περισσότερο αυστηρή αστική επίδραση νησιών θερμότητας και επιτρέποντας τα πράσινα κτήρια.

 

7.Wide τρέχοντας σειρά και μακρύς κύκλος της ζωής 

 

■ Το κοχύλι της μονάδας υιοθετεί το επιψευδαργυρωμένο φύλλο και είναι ηλεκτροστατικό που ψεκάζεται με το αντι-διαβρωτικό επίστρωμα, το οποίο αποτρέπει αποτελεσματικά τη σκουριά και προσαρμόζεται στους διάφορους σκληρούς υπαίθριους όρους.
■ Η μονάδα προσαρμόζεται σε μια ευρεία ατμοσφαιρική σειρά θερμοκρασίας από -10 ºC σε 50 ºC.
■ Το αποδοτικό αυτόματο ακριβές ξεπάγωμα εφαρμόζεται, παρατείνοντας τον κύκλο της ζωής της μονάδας.
■ Η μονάδα ανταλλάσσει άμεσα τη θερμότητα με την ατμόσφαιρα, μην παράγοντας καμία ρύπανση

 

8. Συγκεντρωμένος έλεγχος

 

EK το συγκεντρωμένο σύστημα ελέγχου υιοθετεί τη βιομηχανία-οδηγώντας λύση ελέγχου. Η διαμόρφωση προϊόντων ισχύει στην κατεψυγμένη λύση συστημάτων ελέγχου αντλιών. Τα πολλαπλάσια πρόσωπα έχουν την άδεια για να ελέγξουν και να επιτηρήσουν τη μονάδα στην αρχική σελίδα μιας Microsoft-βασισμένης μηχανής αναζήτησης Ιστού.
Η διεθνής γενική διεπαφή επικοινωνίας RS485 τυποποιημένη τμηματική υιοθετείται. Η κοινή σύνδεση με άλλα συστήματα πρόσβασης οικοδόμησης (πέρκες) υποστηρίζεται μέσω της ενότητας μετατροπής πρωτοκόλλου επικοινωνίας (προαιρετικής) που παρέχεται από EK για να εφαρμόσει τον έλεγχο ομάδας στις πολλαπλάσιες μονάδες. Τα τυποποιημένα πρωτόκολλα περιλαμβάνουν BacNet, Modbus, και Lonwork.

 

 

Εμπορική ημι ερμητική δροσισμένη αέρας βίδα πιό ψυχρό 322.7kw 380V 2

 

9.Comparison μεταξύ της ηλεκτρονικής βαλβίδας επέκτασης, της βαλβίδας επέκτασης θερμότητας, και της βαλβίδας ελέγχου στομίων

 

Εμπορική ημι ερμητική δροσισμένη αέρας βίδα πιό ψυχρό 322.7kw 380V 3

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
cschen

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 1987546789

WhatsApp : +8618888888888